joi, 26 iunie 2014

Shirataki Carbonara

Faza Atac, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

Porții – 1

Ingrediente:

-1 pachet shirataki Konjac

- 2-3 felii mari de jambon slab de curcan

- 1 cutie de branză (Ehrmann am folosit eu la rețeta asta)

- 2-3 lg quark

-1 gălbenuș de ou

-sare și piper

Mai întai scoteți pastele din cutie (ele sunt déjà în apă) și le spălați în 2-3 ape (acestea erau si înodate, prin urmare le-am deznodat). Apoi puneți apă la fiert și când fierbe le puneți și pe ele și le dați în clocot 5 minute.

Între timp ”prăjiți” jambonul de curcan tăiat mărunt într-o tigaie antiaderentă. Dacă sunteți la croazieră sau o altă fază mai avansată puteți folosi puțin ulei de măsline (în limita 1 lingurițe permise). Într-un bol separat amestecați gălbenușul de ou cu 2-3 linguri de brânză până se omogenizează si adaugati si quarkul. Peste aceasta puneți pastele imediat după ce au fiert (așa fierbinți cum sunt) și amestecați bine de tot.

În final adăugați și jambonul de curcan și continuați să amestecați. Condimentați cu sare și piper și le mâncați ca atare calde.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu