Ingrediente
- 1 varza acra nu prea mare
- 4 pulpe superioare de pui
- 60-70 g telina
- 1 ceapa
- 2-3 morcovi
- 3-4 rosii
- 300 ml bulion
- cateva fire marar
- patrunjel
- 2 frunze dafin
- 2-3 lingurite paprika
- sare
- piper
Mod de preparare
Intr-o tava mai adanca (vas Jena sau tuci) asezati un pat de felii de rosii, bastonase de morcovi si telina, bucati mai mari de ceapa.
Deasupra puneti varza tocata fideluta repartizata uniform. Peste varza
asezati cateva felii de rosii, telina, cateva fire de marar, marar
tocat si frunzele de dafin
Asezati pulpele de pui in tava, turnati bulionul si 100 ml apa in care dizolvati putina sare (doar daca nu varza prea sarata) Acoperiti
tava cu staniol (vasul cu capac) si dati la cuptor la foc mic 1 ora.
Descoperiti vasul si mai lasati 20 minute la cuptor sa se rumeneasca
frumos deasupra.
Scoateti-o pe un platou garnisit cu cateva fire de marar
Pofta buna.
Scoateti-o pe un platou garnisit cu cateva fire de marar
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu