
- 2 oua
- 6-7 lgt de indulcitor (xylitol)
- 5 lg cu varf de tarate de ovaz macinate
- 2 lg tarate psyllium
- 2 lgt praf de copt
- 7 lg lapte 0,1% grasime
- un praf de sare
- esente( de care vreti :))
- cantitati pentru 6-8 muffins
Preparare:
Mixam bine ouale cu sarea si indulcitorul, timp de 2-3 minute.
Nu sariti peste etapa asta, le da pufosenie 

Adaugam si restul ingredientelor uscate, amestecate intre ele,apoi punem laptele. Adaugam esentele.
Punem compozitia in forme de muffins din silicon (silicon neaparat, altfel se lipesc!),si coacem la cuptorul preincalzit la 180C pentru 30 minute.
Crema de dovleac:1 dovleac, 1 cutie Quark, 2 linduri indulcitor, esenta de portocale, 2 plicuri gelatina (am folosit crema si la alta prajitura :) )
Piureul de dovleac se prepara cu 4 - 5 ore inainte sau chiar cu o zi
inainte. Dovleacul se spala, se decojeste apoi se taie cuburi.


Pentru prepararea cremei procedam astfel: Gelatina se hidrateaza 10
minute in apa rece.
Gelatina hidratata se incalzeste pana la topire apoi se incorporeaza in
piureul de dovleac.
Se adauga indulcitorul,esenta de portocala si branza.
Se adauga indulcitorul,esenta de portocala si branza.
Crema de branza: 1 cutie Quark,2 linguri indulcitor, esente, colorant alimentar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu