Ingrediente:
- 3-4 pulpe de pui dezosate
- 1 vanata mica
- 1 dovlecel
- 1 ardei grasi
- 1 morcov
- 1 cepe medii
- 5-6 catei de usturoi
- cateva felii de telina
- ciuperci
- sare, piper, chilli, cimbru
- 2 rosii
Preparare:
Taiem legumele bucati potrivite si le asezam intr-o tava/cratita ce merge la cuptor.Deasupra asezam pulpele de pui adaugam sare, piper si cca 100 ml apa., chilli, cimbru si dam tava la cuptorul preincalzit acoperita cu folie de aluminiu/ capac cca 1 h
Inalturam folia, adaugam usturoiul taiat felii sau pisat(prefer sa pun usturoiul spre sfarsit ca sa ramana aroma, insa il puteti pune si de la inceput) si lasam inca 20-30 min minute.
Pofta buna!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu