duminică, 30 noiembrie 2014

Pulpe de pui pe pat de legume



Ingrediente:

  • 3-4 pulpe de pui dezosate
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 1 cepe medii
  • 5-6 catei de usturoi
  • cateva felii de telina
  • ciuperci
  • sare, piper, chilli, cimbru
  • 2 rosii

Preparare:
Taiem legumele bucati potrivite si le asezam intr-o tava/cratita ce merge la cuptor.Deasupra asezam pulpele de pui adaugam sare, piper si cca 100 ml apa., chilli, cimbru si dam tava la cuptorul preincalzit acoperita cu folie de aluminiu/ capac cca 1 h
Inalturam folia, adaugam usturoiul taiat felii sau pisat(prefer sa pun usturoiul spre sfarsit ca sa ramana aroma, insa il puteti pune si de la inceput)  si lasam inca 20-30 min minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu