sâmbătă, 6 decembrie 2014

Spezzatino cu ciuperci

Ingrediente
  • 800 g carne de vita
  • 2 morcovi
  • 2 cepe medii
  • 1 lg rasa faina
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1/2 pahar vin rosu
  • sare,
  • 400 g ciuperci
  • 2 catei usturoi
Mod de preparare

Morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata marunt se calesc in ulei,adaugam carnea taiata bucati,saram si piperam. 10-15 minute la foc mic sa fiarba in suc propriu,punem apoi faina si vinul rosu si lasam 40 minute la fiert,adaugand din cand in cand putina supa de legume sau de carne.


Ciupercile le curatam,le taiem felii si impreuna cu usturoiul pisat sau taiat feliute le punem la calit in 2 linguri ulei de masline.lasam 10-15 minute si le amestecam cu carnea cu 5 minute inainte ca aceasta sa fie gata.


Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu