Faza Atac, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Porții - 3-4
Ingrediente:
-6-8 pulpe superioare de pui
- 1 ceapă mică (dacă sunteți la atac sau croazieră PP) sau 2 cepe pentru celelalte faze (PL, consolidare, stabilizare)
- 2 lgt paprica de ardei

- ½ legătură de pătrunjel verde
- 200 ml supă de carne (sau apă)
- 1 lgt de ulei de măsline (fără dacă sunteți la atac)
- sare, piper
Preparare:

Introduceți în cuptorul încins la 180 de
grade pentru 45-50 minute. Pe parcursul șederii în cuptor întoarceți cel
puțin de 2 ori bucățile de pui în vas. Puiul se frăgezește, iar aroma
discretă de lămâie îi dă o savoare aparte.
Rețineți că dr. Dukan permite utilizarea
cepei, patrunjelului verde, a cojii și sucului de lămâie pe post de
condiment, atât în atac, cât și la PP. (pentru zilele din atac sau de PP
, daca nu vreti sa “exagerati” cu ceapa consumați doar puiul și
eventual puțin sos (ca în foto de mai jos).
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu