sâmbătă, 20 aprilie 2013

Quiche cu pui

Faza de Atac

Ingrediente:
  • 1kg pulpe pui
  • 250 gr de branza
  • 1 iaurt mic (150 gr)
  • 3 linguri tarate de ovaz
  • 1 ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 oua
  • sare, piper, oregano, rozmarin
Preparare:

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati, se pun intr-o cratita si se inabusesc 5 min, se adauga sarea si se lasa la foc mic 20 min
Oualele se bat spuma, se adauga branza, iaurtul, ceapa, mararul tocat fin, taratele,usturoiul iar la final adaugam bucatile de pui.
Compozitia se toarna intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru 30-35 de min.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu