Ingrediente:
Blat:
- 250gr branza degresata
- 100 gr iaur degresat(0.1 %)
- 3 oua
- 6 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri de indulcitor
- esenta de rom
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita de cacao
- 6 foi de gelatina
- 2 linguri indulcitor
- 4 linguri de branza degresata
- 500 ml lapte
- 1 plic budinca de ciocolata
Blat:
Se separa albusurile de galbenus iar albusurile se bat spuma..Se ameste toate ingredientele si se pun in tava pe foaia de copt. Se tine la cuptor aprox 20 min pana se rumeneste
Crema:
Budinca se prepara conform instructiunilor de pe pachet.Foile de gelatina se hidrateaza 5 min in apa la temperatura camerei.Dupa ce se raceste budinca se adauga gelatina, branza, indulcitorul. Se da la rece cca 30 min
Crema se intinde uniform pe blat si se da la rece
Pentru ornament eu am ras putina ciocotata fara zahar
Bon appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu