Ingrediente:
Blat:
- 250gr branza degresata
- 100 gr iaur degresat(0.1 %)
- 3 oua
- 6 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri de indulcitor
- esenta de vanilie
- coaja de lamaie
- 2 linguri de fructe goji
- 1 plic praf de copt
- 1 plic budinca(in reteta asta am pus de vanilie dar puteti folosi si de ciocolata)
- 500 ml lapte deresat
- 6 foi de gelatina
- coaja de lamaie(sau lime)
- 2 linguri indulcitor
- 4 linguri de branza degresata
- esenta de vanilie
Blat:
Se separa albusurile de galbenus iar albusurile se bat spuma..Se ameste toate ingredientele si se pun in tava pe foaia de copt. Se tine la cuptor aprox 20 min pana se rumeneste
Crema:
Budinca se prepara conform instructiunilor de pe pachet.Foile de gelatina se hidrateaza 5 min in apa la temperatura camerei.Dupa ce se raceste budinca se adauga gelatina, branza, indulcitorul, coaja de lamaie si esenta de vanilie.Se da la rece cca 30 min
Crema se intinde uniform pe blat si se da la rece
Pentru ornament eu am pudrat tarta cu cacao dar puteti folosi si coaja de lime sau scortisoara(dupa preferinte :-) )
Bon appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu