Pentru perioada de Atac, Croaziera,Consolidare si Stabilizare
Ingrediente:
Blat:
- 250gr branza degresata
- 100 gr iaur degresat(0.1 %)
- 3 oua
- 6 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri de indulcitor
- esenta de vanilie
- 1 plic praf de copt
- 6 foi de gelatina
- coaja de lamaie(sau lime)
- 2 linguri indulcitor
- 500 gr de branza degresata
- esenta de menta
- Suc de la lamaie
Blat:
Se separa albusurile de galbenus iar albusurile se bat spuma..Se ameste toate ingredientele si se pun in tava pe foaia de copt. Se tine la cuptor aprox 20 min pana se rumeneste
Crema:
Amestecam branza cu esenta de menta, coaja de lime si sucul de la jumatate de lamaie.Foile de gelatina se hidrateaza 5 min conform instructiunilor de pe pachet si se amesteca cu branza.Se da la rece cca 30 min
Crema se intinde uniform pe blat si se da la rece
Pentru ornament am ras coaja de lime
Bon appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu